Skip to content

Medewerker Schoonmaak

Nederland, Noord-Brabant, BergeijkProductie

Functieomschrijving

Jouw rol:

Schoonmaak? Jazeker! Bij RVS Clean doen we niets anders. Als schoonmaker of schoonmaakster bij RVS Clean poets je geen vakantiehuizen, toiletten of auto's. Nee, bij ons poets je producten en onderdelen van hightech bedrijven in onze regio. Deze moeten zo schoon zijn dat ze in een cleanroom omgeving gebruikt kunnen worden.


Het ultieme schoonmaakwerk dus. Geen fysiek zwaar werk en met veel voordelen. Bij RVS Clean werk je onder de Metaal CAO, heb je 38 vrije dagen, heb je vaste werktijden en natuurlijk een team met gezellige collega's. Nieuwsgierig geworden? Kom snel eens kijken!


Over RVS Clean:

Al jarenlang is het behandelen van metalen oppervlaktes de blauwe draad die door ons bedrijf loopt. Het verbeteren en optimaliseren van onze cleaning diensten zit in ons DNA. Altijd zijn wij op zoek naar nog betere kwaliteit en nog efficiëntere processen. En als jij daar ideeën over hebt dan horen wij deze graag. 

Omdat wij geloven dat stil staan achteruitgang betekend bieden volop mogelijkheden aan onze medewerkers om te leren en te groeien. Ook geloven wij erg in samen en om dat gevoel erin te houden organiseren wij regelmatig een gezellige borrel of activiteit. 

RVS Clean groeit hard, dus kom een keer kennismaken!


Kijk voor meer informatie over ons bedrijf op https://www.rvs-clean.nl


Wij bieden:

  • Een leuke en afwisselende baan bij ons groeiende bedrijf. 
  • Een gezellig team waarin wij voor elkaar graag een stapje extra zetten.
  • Een goed salaris en prima secundaire voorwaarden volgens de CAO Metalektro, zoals 25 vakantiedagen, 13 ATV dagen, pensioenregeling en mogelijkheden om te leren en jezelf te ontwikkelen.

Vereisten

Jouw profiel:

  • Je houdt niet van stilzitten (wij ook niet);
  • Je streeft altijd naar de beste kwaliteit;
  • Ervaring vinden wij niet belangrijk, motivatie wel;
  • Je wilt minimaal drie dagen per week werken;
  • Je woont binnen 30 minuten reizen van ons bedrijf.