Skip to content

Medewerker Cleanroom

Nederland, Noord-Brabant, BergeijkProductie

Functieomschrijving

Jouw rol:

Steeds vaker vragen klanten naar specialistisch, gereinigde producten en willen deze vervolgens verpakt hebben zodat ze deze kunnen gebruiken in een cleanroom omgeving. Om die reden groeien wij hard en investeren wij flink in onze medewerkers en in onze machines. Kom kennismaken!


Als Medewerker Cleanroom is je voornaamste werk het reinigen, assembleren en verpakken van diverse onderdelen voor onze klanten. Kwaliteit en nauwkeurigheid is in dit werk natuurlijk van het grootste belang. Na iedere stap voer je controles uit en bij afwijkingen overleg je meteen met je teamleider.


Over RVS Clean:

Al jarenlang is het behandelen van metalen oppervlaktes de blauwe draad die door ons bedrijf loopt. Het verbeteren en optimaliseren van onze cleaning diensten zit in ons DNA. Altijd zijn wij op zoek naar nog betere kwaliteit en nog efficiëntere processen. En als jij daar ideeën over hebt dan horen wij deze graag.

Omdat wij geloven dat stil staan achteruitgang betekend bieden volop mogelijkheden aan onze medewerkers om te leren en te groeien. Ook geloven wij erg in samen en om dat gevoel erin te houden organiseren wij regelmatig een gezellige borrel of activiteit.

RVS Clean groeit hard, dus kom een keer kennismaken!


Kijk voor meer informatie over ons bedrijf op https://www.rvs-clean.nl


Wij bieden:

  • Een leuke en afwisselende baan bij ons groeiende bedrijf.
  • Een gezellig team waarin wij voor elkaar graag een stapje extra zetten.
  • Een goed salaris en prima secundaire voorwaarden volgens de CAO Metalektro, zoals 25 vakantiedagen, 13 ATV dagen, pensioenregeling en mogelijkheden om te leren en jezelf te ontwikkelen.

Vereisten

Jouw profiel:

  • Ervaring vinden wij niet belangrijk, motivatie wel;
  • Je houdt niet van stilzitten (wij ook niet);
  • Je streeft altijd naar de beste kwaliteit;
  • Je wilt minimaal drie dagen per week werken;
  • Je woont binnen 30 minuten reizen van ons bedrijf.